Inbjudan Spårkurs februari 2009

2008-12-16 |

Helgen 13-15/2 2009 arrangeras SRF:s traditionella spårningskurs, denna gång under ledning av Anders Ståhl med flera års erfarenhet av spårning och varg som ekoturismprodukt (Läs mer om Anders på www.andersstahl.se). Kursen förläggs i det vackra Siljansnäs utanför Leksand. Vi bor på Siljansnäs hotell där även ”naturum Dalarna” ligger ett stenkast från hotellet. Leksand är återigen en vargtät kommun med tre familjegrupper (Sången, Görsjön och Långsjön) så förutsättningarna för vargspår är goda!

Kursens innehåll blir dels teoretisk utbildning fredag morgon (Anders) och fredag kväll (Mats Rapp och Åke Aronsson) och dels vargspårning i fält fredag, lördag och söndag. Kursen börjar på fredag morgon kl. 09.00 och slutar på söndag e.m. En kvällstur för att försöka höra ylande vargar och ropande ugglor ingår!
Det finns tre alternativ (se nedan) och i priset ingår kursavgift, logi torsdag – söndag, frukost, lunchpaket och middag från fredag morgon till söndag lunch. Det finns tillgång till smörgås och te/kaffe på torsdag kväll. Meddela i förväg om ni vill ha vegetarisk kost.
Boendealternativ:
A) 2 pers. i stuga, mat på hotellet…………………………2810kr.
B) Hotellboende, mat på hotellet…………………………2780kr.
C) 4 pers. i stuga, eget sänglinne, mat på hotellet………2285kr.

Siljansnäs hotell, hemsida: www.bjorkberget.nu

Anmälningar sker till Anders Ståhl:
e-post: anders@artofnature.se eller tel: 070-6370668

OBS! Sista anmälningsdag 15 januari 2008. Endast 10 deltagare!

Om denna helg blir fulltecknad och det finns fler intresserade så försöker vi fylla upp en helg till lite längre fram.

Välkommen med din anmälan!

Gå till arkivet